Mango-Gheață De Var
Mango-Lime Ice necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 138 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 64 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de zahăr, mango, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 24%. Încercați Mango - gheață de var (nieve de Mango Con Limon), Mango Key Lime Pie, și Mango Lime Ice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un blender sau robot de bucătărie și procesați până la omogenizare (este posibil ca ingredientele să fie procesate în 2 loturi).
Apăsați amestecul de mango printr-o sită fină peste un castron; aruncați solidele.
Se toarnă amestecul într-un vas de copt pătrat de 8 inci; acoperiți și congelați 4 ore sau până când este ferm.
Puneți amestecul într-un robot de bucătărie și procesați până când este noroios. Congelați timp de 3 ore. Se înmoaie ușor la frigider timp de 30 de minute înainte de servire.