Mango Curry Răspândit

Mango Curry Răspândit
Reteta Mango Curry răspândirea ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 20 minute. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 74G de grăsime, și un total de 983 calorii. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos Worcestershire, sare, pudră de curry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Aripi de pui Mango Habanero cu iaurt Curry Mango Dip, Răspândirea Brânzei Curry, și Curry De Migdale Răspândit pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Laurenz V Charming Gruner Veltliner cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Laurenz V Charming Gruner Veltliner
Laurenz V Charming Gruner Veltliner
Aromele de mere coapte și un picant tipic Veltliner se căsătoresc pentru a crea un fascinantbuchet de fructe. La gust, vinul este moale și suculent, susținut de un fruct finaciditate. Foarte armonios, permițând o băutură perfect netedă. Pur și simplu fermecător!
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate5
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista