Mango congelat, Cassis de mure și mozaic de vanilie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Mango congelat, Cassis de mure și mozaic de vanilie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 168 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de mure, crincormme de cassis, sorbet de mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Terină tropicală congelată cu sos de Mango-mure, Iaurt Congelat Cu Banane, Mango Și Vanilie, și Creme de vanilie cu căpșuni în Cassis.
Instrucțiuni
Puneți sorbetul și înghețata la frigider până se înmoaie uniform, 45 de minute până la 1 oră.
Între timp, pur și simplu murele, zahărul și cassisul într-un blender până se omogenizează, apoi se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine așezată peste un castron, apăsând și apoi aruncând solidele. Congelați pentru a se îngroșa ușor până când înghețata este gata, 20 până la 40 de minute, apoi amestecați până se omogenizează.
Tigaie cu ulei ușor, apoi tăiați o bucată de pergament pentru a se potrivi cu părțile inferioare și lungi ale tigaiei, lăsând cel puțin 3 inci de consolă pe fiecare parte.
Umpleți tigaia decorativ cu linguri de sorbet și înghețată, apăsând în jos și umplând spațiile goale cu BlackBerry pur aproxume pe măsură ce mergeți. Partea superioară netedă, apăsând în jos cu spatele lingurii pentru a eliminasate spații de aer, apoi pliați clapele de pergament deasupra și înghețați până la solid, cel puțin 3 ore.
Pentru a desface, rulați un cuțit subțire de-a lungul laturilor scurte ale tigaiei pentru a slăbi mozaicul, apoi deschideți pergamentul și inversați-l pe un vas plat de servire, aruncând pergamentul.
Tăiați mozaicul în felii groase de 1/2 inch.
Mozaicul poate fi făcut cu 5 zile înainte și înghețat, acoperit cu folie de plastic.