Manger Blanc cu lapte de migdale cu piure de căpșuni

Manger Blanc cu lapte de migdale cu piure de căpșuni
Almond Milk Blanc Manger cu piure de căpșuni ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 67 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 67 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte de migdale, zahăr, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Shake De Lapte Cu Migdale De Căpșuni, Budinca De Chia Cu Lapte De Migdale Cu Căpșuni, și Budinca De Chia Cu Lapte De Migdale Cu Căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați căpșunile și puneți-le într-un castron pentru microunde.Se amestecă 2 linguri de zahăr și suc de lămâie.Acoperiți cu folie de plastic și cuptorul cu microunde la maxim timp de 1 minut.Descoperiți, lăsați să se răcească, apoi dați-l la frigider până când este gata use.In o cratiță, combinați amidon de porumb, 2 linguri zahăr și migdale plus.Se amestecă și se încălzește la foc mediu-mic și se fierbe amestecând constant. Când amestecul începe să se îngroașe, opriți focul (10-12 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cutie Congelată Topping Bătut DecongelatCutie Congelată Topping Bătut Decongelat
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Se toarnă amestecul în fiecare cană sau castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se lasă să se răcească la temperatura camerei timp de 10-15 minute. Apoi dați-l la frigider timp de 2-2, 5 ore sau până la seturi.Când este servit, lingurați sucul din piureul de căpșuni și întindeți-l pe iesle blanc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De CăpșuniPiure De Căpșuni
Ardei ArbolArdei Arbol
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
4
Așezați căpșunile deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista