Manger Blanc cu lapte de migdale cu piure de căpșuni

Almond Milk Blanc Manger cu piure de căpșuni ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 67 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 67 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte de migdale, zahăr, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Shake De Lapte Cu Migdale De Căpșuni, Budinca De Chia Cu Lapte De Migdale Cu Căpșuni, și Budinca De Chia Cu Lapte De Migdale Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați căpșunile și puneți-le într-un castron pentru microunde.Se amestecă 2 linguri de zahăr și suc de lămâie.Acoperiți cu folie de plastic și cuptorul cu microunde la maxim timp de 1 minut.Descoperiți, lăsați să se răcească, apoi dați-l la frigider până când este gata use.In o cratiță, combinați amidon de porumb, 2 linguri zahăr și migdale plus.Se amestecă și se încălzește la foc mediu-mic și se fierbe amestecând constant. Când amestecul începe să se îngroașe, opriți focul (10-12 minute).
Se toarnă amestecul în fiecare cană sau castron de servire.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei timp de 10-15 minute. Apoi dați-l la frigider timp de 2-2, 5 ore sau până la seturi.Când este servit, lingurați sucul din piureul de căpșuni și întindeți-l pe iesle blanc.
Așezați căpșunile deasupra.