Mang Tomas (Sos De Ficat De Porc Filipinez)

Mang Tomas (Sos De Ficat De Porc Filipinez)
Mang Tomas (sos de ficat de porc Filipinez) este un fără lactate sos. Această rețetă face 6 porții cu 133 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână usturoi, oțet, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Adobo de porc cu sos de ficat, Cum se gătește: adobo de porc cu sos de ficat, și Carne De Porc Patatim (Filipineză - Chineză Picior De Porc Fiert / Knuckles).

Instrucțiuni

1
Așezați ficatul în vasul de lucru al unui robot de bucătărie. Se pulsează până se toacă într-o pastă fină, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați usturoi și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
5
Se adaugă pasta de ficat și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
6
Se adaugă oțet și zahăr și se amestecă până se dizolvă zahărul. Se amestecă în apă și se aduce la fierbere. Se amestecă firimiturile de pâine, se reduce focul la foc mic și se gătește până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Sos de piure cu blender de imersie sau transferați într-un blender obișnuit și amestecați până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se lasă să se răcească și se servește sau se păstrează într-un recipient etanș la frigider până la o săptămână.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista