Mandarină cu miere și marmeladă de lămâie din diminețile cu cereale integrale

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați mandarina cu miere și marmelada de lămâie din diminețile cu cereale integrale. Această rețetă face 3 porții cu 733 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 57 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ml apă, ml miere, lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Bol de orz din California (din diminețile cu cereale integrale), Granola Cu Fistic De Caise Din Diminețile Cu Cereale Integrale, și Ouă Pocate de roșii cochete cu varză și boabe de grâu din diminețile cu cereale integrale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o farfurie mică în congelator pentru a o folosi mai târziu pentru a testa coacerea marmeladei. Spălați bine borcanele cu gem și lăsați-le să se usuce complet.
Spălați și uscați bine citricele. Tăiați capetele fructului, apoi tăiați fiecare în sferturi.
Scoateți semințele din lămâie. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați carnea de citrice de pe coji (unele mandarine se curăță destul de ușor—lămâile sunt puțin mai provocatoare). Feliați cojile de lămâie și mandarină în fâșii subțiri, de aproximativ 1/8 inch lățime (sau 1/16 inch lățime dacă vă place o marmeladă mai delicată).
Umpleți o oală cu apă și aduceți la fierbere la foc mare.
Adăugați doar cojile (nu carnea) și lăsați-le să fiarbă doar 2 minute (pentru a ajuta la diminuarea oricărei arome amare din miez).
Se ia de pe foc, se scurge și se lasă deoparte.
Într-o oală mare cu fund greu, la foc mare, aduceți carnea de citrice și cojile și apa la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când cojile de citrice sunt fragede, 20 până la 25 de minute.
Adăugați zahărul și mierea și amestecați bine până când ambele se dizolvă în amestec. Creșteți căldura la mediu și reveniți la fierbere. Dacă există segmente mari de citrice care nu s-au gătit încă, folosiți o lingură de lemn pentru a le zdrobi ușor, creând o textură mai uniformă. Gatiti pana cand marmelada se reduce la jumatate, incepe sa se ingroase si capata o culoare chihlimbar, 35 pana la 40 de minute (Vezi nota, in continuare, despre cum sa masori coacerea). Amestecați ocazional pentru a vă asigura că nu se lipeste de tigaie.
Se ia de pe foc și se toarnă în borcanele de sticlă pregătite sau în recipientele etanșe rezistente la căldură.
Lăsați marmelada să se răcească complet, neacoperită. Acoperiți și păstrați la frigider până la 3 săptămâni sau la congelator până la 6 luni.
Notă: pentru a testa marmelada pentru coacere, puneți o mică tamponare pe o farfurie care a fost răcită în congelator și congelați timp de 2 minute. Se face dacă se dezvoltă o peliculă subțire la suprafață și marmelada se rigidizează pentru a părea mai jammy decât lichid-y. dacă pur și simplu se întinde și se subțiază, nu se face și are nevoie de gătit suplimentar.