Mandarin-Berry-Almond Plutește

Mandarin-Berry-Almond Plutește
Mandarin-Berry-migdale plutește ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 10 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 126 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, gelatină, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Firecracker Berry Margarita Plutește, Cafea Migdale Plutește, și Mandarin Berry Cooler pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru, amestecați 1/4 cană de zahăr și gelatina. Se amestecă 1/3 cană de apă rece; lăsați să stea până când gelatina este moale, aproximativ 5 minute. Se amestecă la foc mediu-mare până se dizolvă gelatina și zahărul, aproximativ 2 minute. Se amestecă laptele și extractul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
GelatinăGelatină
ZahărZahăr
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se toarnă într-un vas sau o tigaie pătrată de 9 inci. Se răcește până la fermitate, cel puțin 3 ore; acoperiți Dacă depozitați mai mult (Vezi notele).
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Cu un cojitor de legume, tăiați șase benzi subțiri de 4 x 1/2 inci de coajă din portocaliu. Ream suc de portocale și rezervă. Cu fundul plat al unui pahar, zdrobiți păstăile de cardamom; îndepărtați și aruncați cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
LegumeLegume
PortocaliuPortocaliu
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
4
Așezați fâșii de coajă de portocală, semințe de cardamom negru și restul de 1/2 cană de zahăr într - o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri. Cu o lingură de lemn, zdrobiți coaja și semințele cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De CardamomSemințe De Cardamom
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
SemințeSemințe
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
5
Adăugați 4 căni de apă; se amestecă la foc mare până se dizolvă zahărul, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
6
Lăsați să se răcească, apoi adăugați suc de portocale rezervat; acoperiți și răciți până la rece, cel puțin 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
7
Se toarnă printr-o strecurătoare fină peste un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
8
Tăiați gelatina de migdale în pătrate de 3/4 inci; de asemenea, rulați cuțitul în jurul laturilor tigaiei. Cu o spatulă largă, ridicați cu grijă cuburile și adăugați la siropul de cardamom portocaliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
GelatinăGelatină
MigdaleMigdale
PortocaliuPortocaliu
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
TigaieTigaie
9
Adăugați zmeura și portocalele mandarine cu siropul lor; amestecați ușor pentru a distribui fructele uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarineMandarine
ZmeurăZmeură
FructeFructe
SiropSirop
10
Se servește sau se acoperă și se răcește până când este gata de servit (vezi note). Ladă în boluri mici sau pahare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista