Mandarin-Berry-Almond Plutește
Mandarin-Berry-migdale plutește ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 10 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 126 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, gelatină, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Firecracker Berry Margarita Plutește, Cafea Migdale Plutește, și Mandarin Berry Cooler pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru, amestecați 1/4 cană de zahăr și gelatina. Se amestecă 1/3 cană de apă rece; lăsați să stea până când gelatina este moale, aproximativ 5 minute. Se amestecă la foc mediu-mare până se dizolvă gelatina și zahărul, aproximativ 2 minute. Se amestecă laptele și extractul de migdale.
Se toarnă într-un vas sau o tigaie pătrată de 9 inci. Se răcește până la fermitate, cel puțin 3 ore; acoperiți Dacă depozitați mai mult (Vezi notele).
Cu un cojitor de legume, tăiați șase benzi subțiri de 4 x 1/2 inci de coajă din portocaliu. Ream suc de portocale și rezervă. Cu fundul plat al unui pahar, zdrobiți păstăile de cardamom; îndepărtați și aruncați cojile.
Așezați fâșii de coajă de portocală, semințe de cardamom negru și restul de 1/2 cană de zahăr într - o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri. Cu o lingură de lemn, zdrobiți coaja și semințele cu zahăr.
Adăugați 4 căni de apă; se amestecă la foc mare până se dizolvă zahărul, aproximativ 1 minut.
Lăsați să se răcească, apoi adăugați suc de portocale rezervat; acoperiți și răciți până la rece, cel puțin 1 1/2 ore.
Se toarnă printr-o strecurătoare fină peste un castron mare.
Tăiați gelatina de migdale în pătrate de 3/4 inci; de asemenea, rulați cuțitul în jurul laturilor tigaiei. Cu o spatulă largă, ridicați cu grijă cuburile și adăugați la siropul de cardamom portocaliu.
Adăugați zmeura și portocalele mandarine cu siropul lor; amestecați ușor pentru a distribui fructele uniform.
Se servește sau se acoperă și se răcește până când este gata de servit (vezi note). Ladă în boluri mici sau pahare.