Manchego cu pastă de gutui

Manchego cu pastă de gutui
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și prietenoasă cu FODMAP? Manchego cu pastă de gutui ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 92 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Chipsuri Serrano cu conserve de gutui și Manchego, Cupcakes cu brânză de gutui, Manchego și Ritz, și Membrillo (Pastă De Gutui).

Instrucțiuni

1
Tăiați coaja din brânza Manchego; tăiați în 6 pene și așezați 1 pană de brânză pe fiecare dintre cele 6 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ManchegoBrânză Manchego
BrânzăBrânză
Carne De VităCarne De Vită
2
Tăiați pasta de gutui în 6 felii; Așezați 1 felie deasupra fiecărei pene de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
GutuiGutui
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista