Mami Anderson Cezar
Mami Anderson Cezar este un pescatarian farfurie. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 425 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de ulei de măsline, până la 2 căței de usturoi, pâine ciabatta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Morcovi Anderson, Ouăle speciale ale lui Richard Anderson, și Aripile de pui din Caraibe ale lui Sunny Anderson pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, adăugați suficient ulei pentru a acoperi fundul tigaiei și prăjiți pâinea cubată la foc mediu până se rumenesc.
Se ia de pe foc, se condimentează cu sare după gust și se rezervă.
Într-un castron mare adăugați usturoi, hamsii, sare și piper, după gust. Mash cu spatele unei furculițe.
Bateți gălbenușul și sucul de lămâie. Se strecoară încet în ulei, amestecând până se emulsionează. Gustați și reglați condimentele.
Adăugați salată, brânză și crutoane și aruncați pentru a combina.