Mamaliga moale cu ciuperci salbatice saut fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 132 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, brânză pecorino romano, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Mamaliga Fontal cu Saut de ciuperci 4, Mamaliga siropoasa cu Saut de ciuperci 4, și Saut De Ciuperci Salbatice 8 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați prazul în tigaie; gatiti 2 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ciuperci; gatiti 7 minute sau pana se evapora umezeala, amestecand ocazional. Se amestecă pătrunjel, sherry, salvie, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Pătrunjel
Piper
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
4
Combinați 2 căni de apă, frunze de dafin și bulion într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Adăugați treptat mămăligă în tigaie, amestecând continuu cu un bici. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până se îngroașă, amestecând frecvent cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Mamaliga
Bulion
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Tigaie
5
Se ia de pe foc; aruncați frunzele de dafin. Se amestecă restul de 1/8 linguriță de sare, restul de 1/8 linguriță de piper și brânza mărunțită. Lingură 2/3 cană mămăligă pe fiecare din cele 6 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1/2 cană amestec de ciuperci și 1 linguriță brânză rasă.