Mamaliga De Crab

Mamaliga De Crab
Crab Polenta necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 26 de porții cu 141 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, făină, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Prăjituri cu mămăligă cu Crab și ouă #BrunchWeek, Mamaliga cu rosii proaspete si chipsuri de parmezan / mamaliga Made Easy, și Croste Di Polenta Con Cicoria (crustă de polenta cu Chico fiert.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 3 ingrediente la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare. Se amestecă treptat în făină de porumb și făină; gatiti amestecul, amestecand constant, 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se ia de pe foc și se amestecă carnea de crab și brânza Asiago.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AsiagoBrânză Asiago
CrabmeatCrabmeat
3
Se toarnă amestecul într-o pâine unsă de 9 inci și se răcește 8 ore.
4
Desfaceți și tăiați polenta în felii de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
5
Tăiați fiecare felie în 2 triunghiuri.
6
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare; gătiți jumătate din triunghiurile de mămăligă în unt topit până se rumenesc ușor, întorcând triunghiurile o dată. Repetați procedura cu restul de 2 linguri de unt și triunghiuri polenta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Serviți polenta cu cremă de hrean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
8
* Notă: Cheddar ușoară sau brânză Edam poate fi înlocuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar UșoarăBrânză Cheddar Ușoară
Brânză EdamBrânză Edam

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții26
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista