Mamaliga cu trei linguri de branza si saut shiitakes
![Mamaliga cu trei linguri de branza si saut shiitakes](https://static.fooddiez.ro/media/images/recipe/335354.webp?v=1708597674)
Mamaliga cu trei linguri de brânză și saut shiitakes ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.76 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 539 calorii. Un amestec de brânză mascarpone, piper proaspăt măcinat, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 30%. Rețete similare sunt Mamaliga cu branza de capra cu saut Inktived Kale, Saut peștișor cu praz și Shiitakes, și Gingery Saut Rețetă De Năsturel Și Shiitakes.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți apa și 1 linguriță de sare la fiert.
Adăugați făina de porumb într-un flux lent, amestecând constant.
Bateti in 3 linguri de ulei. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând frecvent cu o lingură de lemn,până când polenta este groasă, aproximativ 20 de minute. Se amestecă parmezanul.
Se scoate de pe foc, dar se acoperă pentru a se menține cald.
Între timp, într-un castron mediu, amestecați împreună ricotta, mascarpone și 1/8 linguriță de sare. Puneți în frigider.
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 2 linguri de ulei cu untul la foc moderat.
Adăugați ciupercile, usturoiul și 1/4lingură de sare. Gatiti, amestecand, pana cand ciupercile sunt aurii, 5 pana la 10 minute. Se amestecă pătrunjelul și piperul.
Se amestecă polenta. Ar trebui să fie gros, dar încă pourable. Dacă este prea gros, amestecați mai multă apă. Este posibil să aveți nevoie de cât o ceașcă. Folosind o lingură mare sau o lingură medie de înghețată, puneți trei movile din amestecul de brânză pe fiecare dintre cele patru farfurii. Puneți polenta fierbinte peste movilele de brânză și acoperiți cu ciupercile.
Recomandarea vinului: taninurile dintr-un vin roșu vor fi îmblânzite de bogăția brânzei din acest fel de mâncare, împingând aroma vinului în prim plan. Un Rosso di Montalcino, vărul mai fructuos al lui Brunello, va demonstra acest lucru delicios.