Mamaliga Cu Ciuperci Canapcroxs

Mamaliga Cu Ciuperci Canapcroxs
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați mămăliga cu ciuperci Canapulmax. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă 96 cenți pe porție. O porție conține 92 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci porcini, piper, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Canap De Ciuperci De Crab Cabros, Canapele De Ardei Gras Cu Ciuperci, și Canap de brânză de capră și ciuperci de capră.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti mămăliga, aduceți 4 1/2 căni de apă la fiert într-o cratiță medie. Adăugați treptat mămăligă și 1 linguriță de sare, amestecând continuu cu un bici. Reduceți căldura la minim; gatiti 3 minute sau pana se ingroasa, amestecand frecvent. Lingurați mămăliga într-o tigaie de copt de 13 x 9 inch acoperită cu spray de gătit, răspândind uniform. Apăsați folia de plastic pe suprafața mămăligii; se răcește 1 oră sau până când este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
MamaligaMamaliga
ApăApă
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tava De CoptTava De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
3
Inversați mămăliga pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
MamaligaMamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Tăiați mămăliga În 36 de dreptunghiuri (lăsați mămăliga pe foaia de copt). Se fierbe 5 minute. Întoarce mămăliga.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Ungeți mămăliga cu 1 lingură de unt. Se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
UntUnt
6
Presărați 1/2 cană de brânză mărunțită uniform peste dreptunghiuri; se fierbe 5 minute sau până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
7
Pentru a pregăti toppingul, combinați 1 cană de apă clocotită și ciuperci porcini într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se scurge; se taie ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
9
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați șalotă în tigaie; gatiti 4 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent. Se amestecă ardeiul roșu; gatiti 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați ciuperci porcini, shiitake și cremini; gatiti la foc mediu-mare 10 minute sau pana se evapora lichidul, amestecand ocazional. Se amestecă vermut, cimbru, 1/4 linguriță sare și piper negru; gatiti 2 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci CriminiCiuperci Crimini
Piper NegruPiper Negru
VermutVermut
CimbruCimbru
SareSare
12
Lingură 1 linguriță amestec de ciuperci deasupra fiecărui dreptunghi de mămăligă; top dreptunghiuri uniform cu brânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
MamaligaMamaliga
BrânzăBrânză
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista