Mama ' s Meat Loaf

Mama ' s Meat Loaf
Rețeta de pâine de carne a mamei poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă face 8 porții cu 291 calorii, 20g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de lapte, salvie frecat, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mama mea e cel mai bun Meat Loaf, Mama ' s Meat Loaf, și Mama ' s cel mai bun Meat Loaf.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați lapte, sare, ceapă, sare, salvie și piper. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Formați într-un 8-in. x 4-în. oval într-o tavă de copt puțin adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers De SareCrackers De Sare
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Combinați ingredientele rămase; întindeți 3/4 cană peste pâinea de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Se coace la 350 de minute pentru 60-65 de minute sau până când nu mai este roz și un termometru pentru carne citește 160 de minute; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
6
Se servește cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Zinfandel

Cabernet Sauvignon și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pâinea de carne. Meatloaf va funcționa cu multe vinuri roșii. Vă recomandăm ceva îndrăzneț și fructat, cum ar fi un Cabernet Sauvignon sau Zinfandel. Ai putea încerca long Meadow Ranch Cabernet Sauvignon. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 55 de dolari pe sticlă.
Long Meadow Ranch Cabernet Sauvignon
Long Meadow Ranch Cabernet Sauvignon
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista