Mama ' s Meat Loaf
Rețeta de pâine de carne a mamei poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă face 8 porții cu 291 calorii, 20g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de lapte, salvie frecat, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mama mea e cel mai bun Meat Loaf, Mama ' s Meat Loaf, și Mama ' s cel mai bun Meat Loaf.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți ouăle.
Adăugați lapte, sare, ceapă, sare, salvie și piper. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Formați într-un 8-in. x 4-în. oval într-o tavă de copt puțin adâncă.
Combinați ingredientele rămase; întindeți 3/4 cană peste pâinea de carne.
Se coace la 350 de minute pentru 60-65 de minute sau până când nu mai este roz și un termometru pentru carne citește 160 de minute; se scurge.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Se servește cu sosul rămas.
Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Zinfandel
Cabernet Sauvignon și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pâinea de carne. Meatloaf va funcționa cu multe vinuri roșii. Vă recomandăm ceva îndrăzneț și fructat, cum ar fi un Cabernet Sauvignon sau Zinfandel. Ai putea încerca long Meadow Ranch Cabernet Sauvignon. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 55 de dolari pe sticlă.
![Long Meadow Ranch Cabernet Sauvignon]()
Long Meadow Ranch Cabernet Sauvignon