Mama ' s lipicios de pui din 1972
Mama ' s lipicios de pui din 1972 este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 953 calorii, 45g de proteine, și 51G de grăsime. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, apă, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Morcovi (1972), Orezul spaniol al mamei, și Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei.
Instrucțiuni
Frecați puiul cu sare de usturoi pe toate părțile. Se lasă să se odihnească timp de 30 de minute până la 1 oră la frigider.
Bateți bine ouăle într-un vas puțin adânc; așezați amidonul de porumb într-un alt vas puțin adânc. Înmuiați fiecare bucată de pui în ou bătut și rotiți-o în amidon de porumb până când este acoperită bine. Scuturați excesul de amidon de porumb.
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o cratiță mare la 375 grade F (190 grade C). Gatiti puiul, cateva bucati odata, pana cand crusta se rumeneste, aproximativ 5 minute; se scurge pe prosoape de hârtie.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Căptușiți un vas de copt de 9x13 inci cu folie de aluminiu.
Așezați puiul în vasul de copt, astfel încât bucățile să se atingă.
Amestecați împreună zahărul, oțetul, apa, ketchup-ul, sosul de soia și sosul de ardei iute într-o cratiță la foc mediu până când amestecul fierbe și zahărul s-a dizolvat.
Se toarnă sosul peste pui, acoperind bine cu sos.
Coaceți puiul în sos până când sucurile se limpezesc, ungând cu sos la fiecare 10 minute, timp de 40 până la 50 de minute. Întoarceți bucățile cam la jumătatea coacerii. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os ar trebui să citească 165 grade F (74 grade C).