Mama ' s curcan umplutura
Mama ' s curcan umplutura este un vegetarian garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 463 calorii, 13g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. 706 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână nuci, măr, coacăze și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Curcanul bunicii mele cu umplutură de pâine și cum să gătești curcanul perfect, Umplutură clasică de curcan (folosiți pentru a umple un curcan), și Orezul spaniol al mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 dacă nu ați făcut deja stocul, luați măruntaiele de curcan - inimă și pipotă - și gât, dacă doriți, și puneți-le într-o cratiță mică, acoperiți cu apă și adăugați puțină sare. Aduceți la foc mic; se fierbe timp de aproximativ o oră, neacoperit. Se strecoară stocul într-un recipient pentru utilizare cu umplutura. Alternativ, puteți folosi bulion de pui sau doar apă simplă cu această rețetă.2 prăjiți nucile încălzindu-le într-o tigaie la foc mediu timp de câteva minute, amestecând până când sunt ușor rumenite (nu arse) sau puneți-le în cuptorul cu microunde la mare până când puteți mirosi aroma prăjirii lor, aproximativ un minut sau două.
Lăsați-le să se răcească în timp ce prăjiți pâinea, apoi tocați-le aproximativ. 3
Încălziți o tigaie saut mare la foc mediu. Topiți 3 linguri de unt în tigaie, adăugați cuburile de pâine și amestecați pentru a acoperi bucățile de pâine cu untul topit. Apoi lăsați-i să se prăjească; întoarceți-le doar când s-au rumenit puțin pe o parte. Rețineți, dacă nu lucrați cu pâine oarecum uscată de o zi, așezați cuburile de pâine într-o tigaie și puneți-le într-un cuptor fierbinte timp de 10 minute pentru a le usca mai întâi, înainte de a le prăji în unt pe aragaz. Pâinea ar trebui să fie puțin uscată pentru început, altfel veți ajunge la umplutură moale. 4 într-un cuptor olandez mare, saut ceapa și țelina tocate la foc mediu, cu restul de 3 linguri de unt până când sunt fierte, aproximativ 5-10 minute.
Adăugați nuci tocate fierte.
Adăugați măr verde tocat, coacăze, stafide, măsline, pătrunjel.
Adăugați o cană din ciorbă de la gătirea măruntaielor de curcan sau a ciorbei de pui (suficient pentru a menține umplutura umedă în timp ce o gătiți).
Adăugați salvie, condimente de pasăre, sare și piper. 5 acoperire. Întoarceți căldura la minim. Gatiti o ora sau pana cand merele sunt fierte. Verificați la fiecare zece minute și adăugați apă sau stoc după cum este necesar în timp ce gătiți pentru a menține umplutura umedă și pentru a nu se lipi de fundul tigaiei.