Mama ' s curcan umplutura

Mama ' s curcan umplutura
Mama ' s curcan umplutura este un vegetarian garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 463 calorii, 13g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. 706 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână nuci, măr, coacăze și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Curcanul bunicii mele cu umplutură de pâine și cum să gătești curcanul perfect, Umplutură clasică de curcan (folosiți pentru a umple un curcan), și Orezul spaniol al mamei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 dacă nu ați făcut deja stocul, luați măruntaiele de curcan - inimă și pipotă - și gât, dacă doriți, și puneți-le într-o cratiță mică, acoperiți cu apă și adăugați puțină sare. Aduceți la foc mic; se fierbe timp de aproximativ o oră, neacoperit. Se strecoară stocul într-un recipient pentru utilizare cu umplutura. Alternativ, puteți folosi bulion de pui sau doar apă simplă cu această rețetă.2 prăjiți nucile încălzindu-le într-o tigaie la foc mediu timp de câteva minute, amestecând până când sunt ușor rumenite (nu arse) sau puneți-le în cuptorul cu microunde la mare până când puteți mirosi aroma prăjirii lor, aproximativ un minut sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulciuri De CurcanDulciuri De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Lăsați-le să se răcească în timp ce prăjiți pâinea, apoi tocați-le aproximativ. 3
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
3
Încălziți o tigaie saut mare la foc mediu. Topiți 3 linguri de unt în tigaie, adăugați cuburile de pâine și amestecați pentru a acoperi bucățile de pâine cu untul topit. Apoi lăsați-i să se prăjească; întoarceți-le doar când s-au rumenit puțin pe o parte. Rețineți, dacă nu lucrați cu pâine oarecum uscată de o zi, așezați cuburile de pâine într-o tigaie și puneți-le într-un cuptor fierbinte timp de 10 minute pentru a le usca mai întâi, înainte de a le prăji în unt pe aragaz. Pâinea ar trebui să fie puțin uscată pentru început, altfel veți ajunge la umplutură moale. 4 într-un cuptor olandez mare, saut ceapa și țelina tocate la foc mediu, cu restul de 3 linguri de unt până când sunt fierte, aproximativ 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Adăugați pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
5
Adăugați nuci tocate fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)
6
Adăugați măr verde tocat, coacăze, stafide, măsline, pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr VerdeMăr Verde
CoacăzeCoacăze
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
7
Adăugați o cană din ciorbă de la gătirea măruntaielor de curcan sau a ciorbei de pui (suficient pentru a menține umplutura umedă în timp ce o gătiți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulciuri De CurcanDulciuri De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
8
Adăugați salvie, condimente de pasăre, sare și piper. 5 acoperire. Întoarceți căldura la minim. Gatiti o ora sau pana cand merele sunt fierte. Verificați la fiecare zece minute și adăugați apă sau stoc după cum este necesar în timp ce gătiți pentru a menține umplutura umedă și pentru a nu se lipi de fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista