Mama de Anul Nou picioarele porcului

Mama de Anul Nou picioarele porcului
Picioarele de porc de Anul Nou ale mamei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 159 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 30 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți fulgi de piper, usturoi, picioare de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Orez spaniol al mamei, Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, și Mama mea ' s cel mai bun Meat Loaf pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați bine picioarele de porc în apă rece și puneți-le într-o oală mare sau cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picioare De PorcPicioare De Porc
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați țelină, ceapă, oțet, fulgi de ardei roșu, sare condimentată, usturoi, piper negru și frunze de dafin la picioare; se toarnă în apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
3
Aduceți la fierbere, reduceți căldura la minim și fierbeți până când carnea este fragedă și cade de pe oase, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista