Malooba ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 722 calorii, 36g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 84 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați apă, ienibahar măcinat, conopidă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi cardamomul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cardamom ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ .
Instrucțiuni
1
Puneți puiul într-o oală mare cu 6 căni de apă, ceapă, 2 linguri de ienibahar, cardamom măcinat, semințe de cardamom, cuișoare întregi și foi de dafin. Aduceți la fierbere și gătiți până când puiul este fraged, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De Cardamom
Semințe De Cardamom
Cuișoare întregi
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți puiul, strecurați și rezervați bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cană Supă De Pui
3
Înmuiați orezul în apă în timp ce așteptați să gătească puiul. Când puiul este aproape gata, scurgeți apa și amestecați 1 1/2 linguri de ienibahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare. Prăjiți cartofii și conopida în uleiul încins până se rumenesc. Nu trebuie să gătească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Într-o oală separată, puneți cartofii prăjiți pe fund. Acest lucru se face astfel încât orezul să nu se lipească de fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați conopida și roșiile și presărați o mână de orez peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Scoateți oasele din pui și puneți puiul în oală. Acoperiți cu restul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se toarnă bulionul rezervat până ajunge la un nivel de aproximativ 1/2 inch deasupra nivelului orezului. Acoperiți oala și gătiți la foc mediu-mic timp de 1 oră, până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Când lichidul s-a absorbit, pregătiți o tavă rotundă mare. Descoperiți oala și așezați tava deasupra. Inversați astfel încât tigaia să fie cu susul în jos deasupra tăvii.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Lăsați să stea 5 minute astfel, apoi scoateți încet oala pentru a lăsa mâncarea să cadă pe tavă.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura