Malmcablete de perisoare
Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate rețete pentru cutia dvs. de rețete, sub-urile de chifteluțe Malm Malmurbo ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 16 și costă 51 de cenți pe porție. O porție conține 163 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ulei de floarea soarelui, oțet de vin, sub rulouri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 54 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Perisoare Submarine, Perisoare Submarine, și Perisoare Submarine.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele de chiftele împreună cu o mulțime de condimente, apoi se modelează în bile de mărimea nucului. Congelați timp de 30 de minute pentru a vă întări dacă petrecerea este pe cale să înceapă sau răciți la frigider până la 24 de ore.
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Rotiți chiftelele în ulei într-o tavă de copt, apoi prăjiți timp de 20 de minute până se rumenesc și se fierb.
Când chiftelele sunt aproape gata, amestecați oțetul și zahărul într-un bol de amestecare pentru a se dizolva, apoi amestecați castravetele și mărarul, dacă utilizați.
Împărțiți bucățile de baghetă, rulourile sau submarinele și întindeți-le cu puțin sos de afine.
Adăugați niște castraveți și 2-3 chiftele, aranjați pe un platou și serviți.