Makeover final: tort de cafea nuc
Makeover final: cafea nuc Tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 12 porții cu 349 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită nuci, făină auto-crescătoare, mascarpone și zahăr auriu. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 194 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Încercați Makeover final: tort de morcovi, Tort De Cafea Makeover Crumb, și Makeover Tort De Cafea Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Ulei și linia de jos o tablă rotundă de 20 cm (6 cm adâncime) cu fund liber. Pentru tort, amestecați cafeaua cu 2 lingurițe de apă caldă și dați deoparte. Răsturnați făina într-un bol mare de amestecare. Se amestecă praful de copt, migdalele măcinate, ambele zaharuri (folosiți degetele pentru a freca orice bulgări din muscovado) și nucile, apoi faceți o baie în centru.
Puneți ouăle, iaurtul, uleiul și amestecul de cafea în baie și amestecați amestecul cu o lingură de lemn, astfel încât totul să fie amestecat uniform. Puneți amestecul în formă, neteziți partea superioară pentru a-l nivela, apoi coaceți timp de 40-45 de minute sau până când o frigăruie introdusă în centrul tortului iese curată.
Lăsați tortul să se răcească scurt în cutie, apoi întoarceți-l și îndepărtați hârtia de căptușeală. Lăsați să se răcească complet în timp ce faceți umplutura și glazura.
Faceți siropul pentru umplutură: puneți zahărul și cafeaua într-o cratiță mică, pe bază de greutate, apoi turnați 3 lingurițe de apă.
Se încălzește ușor, amestecând pentru a ajuta zahărul să se dizolve. Odată dizolvat, ridicați focul, apoi fierbeți la fierbere rapidă timp de aproximativ 2-3 minute până când se îngroașă și siropos.
Se toarnă într-un vas mic rezistent la căldură și se lasă deoparte să se răcească. Când este rece, ar trebui să fie consistența melasă.
Între timp, terminați umplutura și faceți glazura. Bateți mascarpone, quark, zahărul glazurat și vanilia împreună până se omogenizează, apoi amestecați siropul de cafea rece. Pune deoparte. Pentru glazură, cernem zahărul fondant într-un castron.
Se amestecă cafeaua cu 1 lingură de apă caldă, se amestecă în zahărul Fondant cu aproximativ 1 linguriță de apă pentru a da o glazură netedă, groasă, dar răspândită. Împărțiți tortul în 3, apoi sandwich-ul înapoi împreună cu umplutura.
Întindeți glazura deasupra, împrăștiați peste nucile tocate și lăsați să se fixeze. A se păstra la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tortul poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "