Makeover final: tort de cafea nuc

Makeover final: tort de cafea nuc
Makeover final: cafea nuc Tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 12 porții cu 349 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită nuci, făină auto-crescătoare, mascarpone și zahăr auriu. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 194 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Încercați Makeover final: tort de morcovi, Tort De Cafea Makeover Crumb, și Makeover Tort De Cafea Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Ulei și linia de jos o tablă rotundă de 20 cm (6 cm adâncime) cu fund liber. Pentru tort, amestecați cafeaua cu 2 lingurițe de apă caldă și dați deoparte. Răsturnați făina într-un bol mare de amestecare. Se amestecă praful de copt, migdalele măcinate, ambele zaharuri (folosiți degetele pentru a freca orice bulgări din muscovado) și nucile, apoi faceți o baie în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Moale Pentru Ungerea Formelor De CoptUnt Moale Pentru Ungerea Formelor De Copt
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Muscovado SugarMuscovado Sugar
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Puneți ouăle, iaurtul, uleiul și amestecul de cafea în baie și amestecați amestecul cu o lingură de lemn, astfel încât totul să fie amestecat uniform. Puneți amestecul în formă, neteziți partea superioară pentru a-l nivela, apoi coaceți timp de 40-45 de minute sau până când o frigăruie introdusă în centrul tortului iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Lăsați tortul să se răcească scurt în cutie, apoi întoarceți-l și îndepărtați hârtia de căptușeală. Lăsați să se răcească complet în timp ce faceți umplutura și glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
5
Faceți siropul pentru umplutură: puneți zahărul și cafeaua într-o cratiță mică, pe bază de greutate, apoi turnați 3 lingurițe de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr CasterZahăr Caster
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Se încălzește ușor, amestecând pentru a ajuta zahărul să se dizolve. Odată dizolvat, ridicați focul, apoi fierbeți la fierbere rapidă timp de aproximativ 2-3 minute până când se îngroașă și siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
7
Se toarnă într-un vas mic rezistent la căldură și se lasă deoparte să se răcească. Când este rece, ar trebui să fie consistența melasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Între timp, terminați umplutura și faceți glazura. Bateți mascarpone, quark, zahărul glazurat și vanilia împreună până se omogenizează, apoi amestecați siropul de cafea rece. Pune deoparte. Pentru glazură, cernem zahărul fondant într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Sirop AromatizantSirop Aromatizant
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
QuarkQuark
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Se amestecă cafeaua cu 1 lingură de apă caldă, se amestecă în zahărul Fondant cu aproximativ 1 linguriță de apă pentru a da o glazură netedă, groasă, dar răspândită. Împărțiți tortul în 3, apoi sandwich-ul înapoi împreună cu umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
10
Întindeți glazura deasupra, împrăștiați peste nucile tocate și lăsați să se fixeze. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tortul poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista