Makeover final: tort de cafea nuc

Makeover final: tort de cafea nuc
Makeover final: cafea nuc Tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 12 porții cu 349 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită nuci, făină auto-crescătoare, mascarpone și zahăr auriu. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 194 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Încercați Makeover final: tort de morcovi, Tort De Cafea Makeover Crumb, și Makeover Tort De Cafea Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Ulei și linia de jos o tablă rotundă de 20 cm (6 cm adâncime) cu fund liber. Pentru tort, amestecați cafeaua cu 2 lingurițe de apă caldă și dați deoparte. Răsturnați făina într-un bol mare de amestecare. Se amestecă praful de copt, migdalele măcinate, ambele zaharuri (folosiți degetele pentru a freca orice bulgări din muscovado) și nucile, apoi faceți o baie în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
CeapăCeapă
Muscovado SugarMuscovado Sugar
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
3
Puneți ouăle, iaurtul, uleiul și amestecul de cafea în baie și amestecați amestecul cu o lingură de lemn, astfel încât totul să fie amestecat uniform. Puneți amestecul în formă, neteziți partea superioară pentru a-l nivela, apoi coaceți timp de 40-45 de minute sau până când o frigăruie introdusă în centrul tortului iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Lăsați tortul să se răcească scurt în cutie, apoi întoarceți-l și îndepărtați hârtia de căptușeală. Lăsați să se răcească complet în timp ce faceți umplutura și glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
5
Faceți siropul pentru umplutură: puneți zahărul și cafeaua într-o cratiță mică, pe bază de greutate, apoi turnați 3 lingurițe de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr CasterZahăr Caster
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Se încălzește ușor, amestecând pentru a ajuta zahărul să se dizolve. Odată dizolvat, ridicați focul, apoi fierbeți la fierbere rapidă timp de aproximativ 2-3 minute până când se îngroașă și siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
7
Se toarnă într-un vas mic rezistent la căldură și se lasă deoparte să se răcească. Când este rece, ar trebui să fie consistența melasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Între timp, terminați umplutura și faceți glazura. Bateți mascarpone, quark, zahărul glazurat și vanilia împreună până se omogenizează, apoi amestecați siropul de cafea rece. Pune deoparte. Pentru glazură, cernem zahărul fondant într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Sirop AromatizantSirop Aromatizant
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
QuarkQuark
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Se amestecă cafeaua cu 1 lingură de apă caldă, se amestecă în zahărul Fondant cu aproximativ 1 linguriță de apă pentru a da o glazură netedă, groasă, dar răspândită. Împărțiți tortul în 3, apoi sandwich-ul înapoi împreună cu umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
10
Întindeți glazura deasupra, împrăștiați peste nucile tocate și lăsați să se fixeze. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)
Ardei ArbolArdei Arbol
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tortul poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista