Makeover final: burgeri
Makeover final: burgeri necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.64 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 405 calorii. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, ou, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la BBC Good Food are 85 de fani. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Makeover final: musaca, Makeover final: Lasagna, și Ultimul makeover: Tiramisu.
Instrucțiuni
Răsturnați tocatul într-un castron cu ceapa de primăvară, morcovul ras, usturoiul, muștarul, tarhonul și oul.
Se amestecă bine folosind o furculiță. Se condimentează cu piper și un vârf de sare, apoi se împarte amestecul în
Aplatizați fiecare piesă cu mâinile într-o rundă de 10 cm (a), de aproximativ 2 cm grosime, cu o lățime similară cu chiflele. Se răcește aproximativ 30 de minute. Sau se poate face cu o zi înainte: stivați burgerii între bucăți de hârtie rezistentă la grăsime pentru a nu se lipi, înfășurați în folie alimentară, apoi răciți până când sunt gata de gătit.
Între timp, încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Așezați ardeii, tăiați părțile în jos, pe o foaie de copt antiaderentă. Prăjiți timp de 35 de minute până când cojile sunt carbonizate, așezând roșiile lângă ele, tăiate în sus, pentru ultimele 3 minute doar pentru a se înmuia ușor.
Scoateți și transferați imediat ardeii într-un castron mic și acoperiți cu folie alimentară. Se lasă 5-10 minute până se răcește suficient pentru a se descurca. Îndepărtați cojile de ardei (B), tocați ardeii și răsturnați-i înapoi în castron pentru a uni sucurile de acolo. Se toacă roșiile și se amestecă în ardei cu sucul de lămâie, arpagic, ceapă și ardei iute. Gustați și adăugați o măcinare de piper, dacă este necesar. Pune deoparte. Poate fi făcut cu 1-2 zile înainte și răcit.
Încălziți o tigaie sau gătiți burgerii pe grătar.
Așezați părțile tăiate ale chiflelor pe grătar și gătiți până când sunt marcate cu barele de grătar.
Periați fiecare burger pe o parte cu o parte din uleiul de rapiță.
Așezați pe plita fierbinte, cu partea unsă în jos. Cook dont mutați-le sau se pot lipi timp de 5 minute pentru mediu, perie partea unoiled cu restul de ulei (C), apoi rândul său, și se fierbe timp de încă 5 minute. (Pentru bine făcut, adăugați câte 1-2 minute în plus pe fiecare parte.)
Scoateți și lăsați burgerii să se odihnească timp de 2-3 minute.
Stropiți puțin din sucurile de ardei peste fundul fiecărui coc pentru a se umezi, așezați-vă pe niște crenguțe de năsturel, deasupra cu un burger, apoi o lingură de salsa (D), lingând peste încă câteva sucuri. Sandwich împreună cu vârfurile chiflelor.