Makeover De Cartofi Coapte De Două Ori
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați să schimbați cartofii de două ori la cuptor. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 5 și costă 68 de cenți pe porție. O porție conține 280 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați paprika, cremă knudsen, muștar gri poupon dijon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Makeover De Două Ori-Cartofi Coapte, Makeover Cartofi Patricieni, și Makeover Cartofi Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Pierce cartofi în mai multe locuri cu vârful de cuțit ascuțit.
Coaceți 1 până la 1-1 / 4 ore sau până se înmoaie. Se răcește 10 min.
Tăiați cartofii pe lungime în jumătate; scoateți centrele într-un castron mediu, lăsând coji groase de 1/4 inch.
Adăugați bulion, 1/2 cană de brânză, ceapă, smântână și muștar în pulpa de cartofi; bate cu mixerul până se omogenizează. Se pune lingura în coji de cartofi; se acoperă cu brânza rămasă și boia de ardei.
Coaceți 20 min. sau până se încălzește.