Makeover Cartofi cu smântână
Makeover Sour Cream Potatoes este o garnitură lacto ovo vegetariană. O porție conține 218 calorii, 9 g de proteine și 9 g de grăsimi. Această rețetă servește 10 și costă 85 de cenți per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și cumpărați făină, brânză cheddar, cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare de 32%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Tort cu cafea cu smântână Makeover, Enchiladas cu pui cu smântână Makeover și Cartofi cu smântână.
Instrucțiuni
Puneți cartofii, țelina și ceapa într-o cratiță mare; acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere; acoperiți și gătiți până când se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Între timp, topește untul într-o cratiță mică; se amestecă făina, sarea, semințele de țelină și piperul până se omogenizează. Se amestecă treptat laptele. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Transferați sosul într-un castron mare; se amestecă smântâna, 1/2 cană de brânză cheddar, brânză procesată și 3 linguri de arpagic.
Scurgeți amestecul de cartofi; se adaugă în sos și se amestecă ușor până se îmbracă.
Transferați într-un 3-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 35-40 de minute sau până când devine clocotită.
Se presară cu brânză rămasă; se acopera si se lasa sa stea 5 minute sau pana cand branza se topeste.
Se presară cu arpagicul rămas.