Make-Ahead Șuncă Și Ouă Enchiladas
Rețeta Make-Ahead Ham & Egg Enchiladas ar putea satisface pofta dvs. mexicană în aproximativ 40 minute. O porție conține 74 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 40 și costă 24 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați tortilla de porumb, lapte, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Make-Ahead Shortcake, Faceți Cartofi Înainte, și Faceți-Vă Înainte De Crab Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați șuncă; gătiți și amestecați 1 min. Se amestecă ouăle; gatiti 2 min. sau până la setare, amestecând ocazional.
Lingura amestec de ou în jos centre de tortilla. Topiți fiecare cu 1 lingură. mozzarella; rulati.
Așezați, coaseți părțile în jos, în vasul de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit. Refrigerați până la 12 ore.
Se încălzește cuptorul la 177°.
Se amestecă crema de brânză, salsa și laptele până se amestecă; se toarnă peste enchiladas. Acoperă.
Coaceți 25 min. Se acoperă cu mozzarella rămasă; coaceți, neacoperit, 5 min. sau până se topește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Cuvaison Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Carneros pinot Noir din Cuvaison provine din proprietatea lor de 400 de acri din partea de sud a Văii Napa. Această podgorie cu climă rece permite condiții aproape perfecte an de an pentru a produce Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc și Merlot de clasă mondială. Controlul tuturor aspectelor agricole din propria podgorie oferă Cuvaison un avantaj în producerea fructelor de cea mai bună calitate, reducând astfel manipularea la cramă. Vinificatorul Steven Rogstad rezumă cel mai bine: "stilul și filozofia mea se bazează pe exprimarea caracterului unic al strugurilor noștri și pe a le face cât mai puțin posibil. Când cineva are un fruct atât de minunat cu care să lucreze, acesta ar trebui să fie accentul."