Maizitos con Tocineta (porumb al gratinat cu slănină)
Maizitos con Tocineta (porumb al Gratin cu slănină) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,13 USD pe porție. O porție conține 722 calorii, 33g de proteine, și 49G de grăsime. 176 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, unt, boabe de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chuzos de Pollo con Tocineta (frigarui de pui si Bacon), Estofado de Pollo con Tocineta (tocană de pui cu slănină), și Pătlagine coapte cu slănină și brânză (Platanos Asados con Tocineta y Queso) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aduceți o cratiță mică cu apă sărată la fiert la foc mediu și adăugați boabele de porumb. Gatiti aproximativ 3 minute. Tulpina și set aside.In o cratiță medie, încălziți untul la foc mediu-mic până se topește.
Adăugați făina și amestecați până se omogenizează. La foc mediu, gătiți până când amestecul capătă o culoare deschisă, aurie, aproximativ 6 până la 7 minute.Între timp, încălziți laptele într-o tigaie separată.
Adăugați laptele fierbinte în amestecul de unt câte 1 cană, amestecând continuu până se omogenizează. Aduceți la fierbere. Gatiti 10 minute, amestecand constant, apoi scoateti-l de pe foc.
Se adaugă brânza mozzarella și se condimentează cu sare, piper și nucșoară și se lasă deoparte până când este gata de utilizare.
Așezați porumbul într-un vas rezistent la cuptor sau ramekine individuale.
Se toarnă sosul de brânză peste porumb și se presară parmezan deasupra. Înfășurați cu folie și coaceți în cuptor timp de 25 până la 30 de minute.
Scoateți folia și gătiți timp de 10 minute neacoperite. Se acoperă cu bucăți de slănină și se lasă să stea 5 minute.