Maioneză Verde Cu Ierburi

Maioneză Verde Cu Ierburi
Maioneza verde cu ierburi este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian garnitură. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 196 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 5. Mergeți la magazin și ridicați sare, muștar, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Curcan Prăjit Cu Maioneză Cu Ierburi, Glisoare de curcan cu maioneză cu ierburi, și Prăjituri de Cod de sare cu maioneză cu ierburi.

Instrucțiuni

1
Combinați oul, gălbenușurile, oțetul, muștarul, usturoiul, sarea și piperul într-un robot de bucătărie sau blender. Cu motorul pornit, turnați încet uleiul până când sosul este gros și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
OțetOțet
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SosSos
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SareSare
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați ierburile tocate și pulsați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IerburiIerburi
3
Transferați într-un recipient acoperit.
4
articol var
5
Type_27_data = {};
6
articol
7
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții5
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista