Maioneză de casă

Maioneză de casă
Maioneza de casă ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. Această rețetă servește 2. Pentru 89 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 41 g de grăsimi și un total de 393 de calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet, gălbenușuri de ou, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, le puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenoasă cu fodmap. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 19%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Maioneză de casă, Maioneză de casă și Maioneză de casă.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Într-un robot de bucătărie prevăzut cu lamă de metal, un blender sau borcanul aparatului de maioneză, combinați gălbenușurile, sucul de lămâie, oțetul, muștarul, sarea, zahărul și cayenne. Pulsați de mai multe ori pentru a omogeniza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mere De Tartă Nedecojite, Tăiate JulienMere De Tartă Nedecojite, Tăiate Julien
Scobitori Cu VolaneScobitori Cu Volane
Ceapa Rosie Taiata Felii-pentru DecorCeapa Rosie Taiata Felii-pentru Decor
1/2 Kilogram De Pui Gătit Feliat1/2 Kilogram De Pui Gătit Feliat
16 Scoici Crude Pe Jumătate De Coajă16 Scoici Crude Pe Jumătate De Coajă
32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate
1 Amestec De Prăjitură De Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Ciocolată Neagră Super Umedă Betty Crocker, Copt Conform Instrucțiunilor Din Cutie1 Amestec De Prăjitură De Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Ciocolată Neagră Super Umedă Betty Crocker, Copt Conform Instrucțiunilor Din Cutie
Ceapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele EgaleCeapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele Egale
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Pimiento, 16 Măsline MariCu Pimiento, 16 Măsline Mari
Capsuni Proaspete, Pentru Servire, OptionalCapsuni Proaspete, Pentru Servire, Optional
3
Cu procesorul care funcționează la viteză mare sau în timp ce trântiți rapid pistonul unui aparat de maioneză, stropiți foarte încet uleiul, permițându-i să se integreze complet așa cum a fost adăugat, până când tot uleiul a fost încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scobitori Cu VolaneScobitori Cu Volane
8 Prune Violet, Fără Sâmburi și Tăiate Grosier8 Prune Violet, Fără Sâmburi și Tăiate Grosier
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista