Maioneză de busuioc și parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați maioneza cu busuioc și parmezan. Această rețetă face 4 porții cu 507 calorii, 2G de proteine, și 56G de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Un amestec de frunze de busuioc, suc de lămâie din 1 lămâie, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Filet prăjit lent de carne de vită și busuioc parmezan maioneză, Maioneză De Busuioc, și Maioneză De Busuioc.
Instrucțiuni
Așezați gălbenușul de ou, busuiocul, parmezanul, hamsiile, apa, sucul de lămâie, usturoiul și muștarul în vasul de lucru al unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel. Pulsați până când busuiocul este tocat fin și toate ingredientele sunt bine combinate.
Cu motorul pornit, stropiți încet în uleiuri prin tubul de alimentare. Condimentează cu sare după gust. Utilizați imediat sau transferați într-un recipient etanș și păstrați-l la frigider până la 5 zile.