Maioneza Cu Bacon
Maioneza cu Bacon ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 180 de calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați piper, oțet de cidru, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Maioneza Cu Bacon, Burgeri BLT cu maioneză de slănină, și Gatiti cartea: maioneza cu grasime de Bacon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați două rafturi pentru a împărți cuptorul în treimi.Aranjați bucățile de slănină într-un singur strat pe 2 foi de copt cu margini.
Coaceți timp de 10 minute. Rotiți tigăile între rafturi și continuați să coaceți până când slănina este crocantă și rumenită, cu aproximativ 5 până la 10 minute în plus.
Transferați bucățile de slănină pe o farfurie mare căptușită cu prosop de hârtie, așezând prosoape de hârtie suplimentare între fiecare strat de slănină. Turnați cu grijă grăsimea de slănină de pe foile de copt într—o ceașcă de măsurare rezistentă la căldură-aveți nevoie de 2/3 cană. (Dacă nu aveți suficientă grăsime de slănină, adăugați ulei vegetal după cum este necesar.) Aruncați orice exces de grăsime de slănină.
Lăsați grăsimea de slănină măsurată să se răcească timp de 15 minute.
Așezați gălbenușurile de ou, oțetul și muștarul într-un castron mediu și bateți până se combină. În timp ce bateți constant, adăugați foarte încet grăsimea de slănină sau amestecul de grăsime–ulei de slănină într-un flux subțire până când este complet încorporat și amestecul este îngroșat și cremos.
Adăugați sarea și piperul și bateți pentru a combina; utilizați imediat sau refrigerați până la 4 zile.