Maioneza Cu Bacon

Maioneza Cu Bacon
Maioneza cu Bacon ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 180 de calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați piper, oțet de cidru, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Maioneza Cu Bacon, Burgeri BLT cu maioneză de slănină, și Gatiti cartea: maioneza cu grasime de Bacon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați două rafturi pentru a împărți cuptorul în treimi.Aranjați bucățile de slănină într-un singur strat pe 2 foi de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Coaceți timp de 10 minute. Rotiți tigăile între rafturi și continuați să coaceți până când slănina este crocantă și rumenită, cu aproximativ 5 până la 10 minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Transferați bucățile de slănină pe o farfurie mare căptușită cu prosop de hârtie, așezând prosoape de hârtie suplimentare între fiecare strat de slănină. Turnați cu grijă grăsimea de slănină de pe foile de copt într—o ceașcă de măsurare rezistentă la căldură-aveți nevoie de 2/3 cană. (Dacă nu aveți suficientă grăsime de slănină, adăugați ulei vegetal după cum este necesar.) Aruncați orice exces de grăsime de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Lăsați grăsimea de slănină măsurată să se răcească timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
5
Așezați gălbenușurile de ou, oțetul și muștarul într-un castron mediu și bateți până se combină. În timp ce bateți constant, adăugați foarte încet grăsimea de slănină sau amestecul de grăsime–ulei de slănină într-un flux subțire până când este complet încorporat și amestecul este îngroșat și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
MuștarMuștar
OțetOțet
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Adăugați sarea și piperul și bateți pentru a combina; utilizați imediat sau refrigerați până la 4 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista