Mai Bine Decât Înghețata Snickers
Această rețetă face 12 porții cu 389 calorii, 9g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1007 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați smântână, ciocolată, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Moartea Prin Înghețată De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, combinați jumătate și jumătate, unt de arahide, 3/4 cană zahăr, 1/2 linguriță sare și vanilie. Se amestecă până se omogenizează, apoi se transferă într-un recipient etanș și se răcește timp de 3 ore sau până când este foarte rece.
Puneți înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
În timp ce înghețata se agită, încălziți 1/2 cană de zahăr cu suficientă apă pentru a se umezi într-o cratiță grea. Gatiti la foc mare pana cand zaharul se topeste si se caramelizeaza, rotind tigaia pentru a corecta punctele fierbinți de pe arzător. Când zahărul devine un chihlimbar închis și miroase ușor fumuriu, amestecați rapid untul până se încorporează complet, apoi rămânând sare și smântână. Caramelul se va bule și se va aburi. Când caramelul este suficient de rece pentru a gusta, adăugați mai multă sare, dacă doriți.
Transferați înghețata într-un bol de amestecare foarte mare și pliați rapid ciocolata și alunele cu o spatulă mare. Apoi turnați sosul cald de caramel în înghețată, pliați rapid și constant cu spatula pentru a distribui caramelul într-un vârtej uniform, asemănător firului. (A avea un prieten la îndemână pentru a turna caramel în timp ce pliați face treaba mult mai ușoară.)
Transferați înghețata la congelator într-un recipient etanș pentru a se întări câteva ore înainte de servire.