Mahimahi la grătar cu salată de Grapefruit, Avocado și Nasturel

Mahimahi la grătar cu salată de Grapefruit, Avocado și Nasturel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,55 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 275 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați avocado, năsturel, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Salată roz de Grapefruit, Avocado și Nasturel, Salată De Sfeclă Aurie Cu Năsturel, Fenicul, Avocado Și Grapefruit, și Mahimahi la grătar cu gust de piersici și Grapefruit roz.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar sau o tigaie la grătar la mediu-mare. Frecați mahimahi cu 1 linguriță de ulei și condimentați cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Grătiți până la fiert și opac, aproximativ 5 minute pe fiecare parte, în funcție de grosime. Între timp, tăiați coaja și miezul alb al grapefruitului cu un cuțit și tăiați fructele în runde de 1/4 inch. Într-un castron mic, combinați uleiul rămas, sucul de lămâie, mierea, 1/2 linguriță sare, 1/8 linguriță piper și scallions. Împărțiți năsturelul, avocado și grapefruitul între farfurii individuale.
Așezați mahimahi deasupra și stropiți cu pansamentul de var.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio