Mahimahi cu sparanghel și caju
Mahimahi cu sparanghel și caju ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 7,65 USD pe porție. O porție conține 397 calorii, 39G de proteine, și 10g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, caju prăjit uscat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Sparanghel Cu Caju, Pui Se amestecă prăji w / sparanghel & caju, și Sparanghel și tofu amestecat cu caju.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa; saut 1 minut.
Adăugați ghimbir, coajă de portocală și usturoi; saut 1 minut.
Adăugați pește; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor, amestecand ceapa amestec în tigaie în mod constant pentru a preveni arderea.
Presărați pește cu coajă de lămâie și suc.
Combinați sosul de soia, oțetul, mierea, uleiul de susan și sarea într-un castron mediu; adăugați sparanghel și caju, aruncând bine pentru a acoperi.
Adăugați amestecul de sparanghel în tigaie; gătiți 4 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Se presară coriandru; se servește peste orez.
Garnisiți cu benzi de coajă portocalie, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.