Mahimahi cu sos Balsamic-vin

Mahimahi cu sos Balsamic-vin
Mahimahi cu sos Balsamic-vin este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 227 calorii, 32g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $6.76 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de oțet balsamic, piper, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Mahimahi cu sos de vin alb cu ierburi, Mahimahi cu sos de vin alb cu ierburi, și Somon cu vin roșu-sos Balsamic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați peștele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați pește și ceapă; gatiti 3 minute. Întoarceți peștele. Se amestecă vinul, oțetul și caperele; gatiti 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
CapereCapere
CeapăCeapă
PeștePește
VinVin
4
Scoateți peștele din tigaie. Gatiti amestecul de vin inca 3 minute sau pana se reduce la 1/2 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Serviți sosul cu pește; se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
SosSos
PeștePește

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista