Mahimahi cu sos Balsamic-vin
Mahimahi cu sos Balsamic-vin este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 227 calorii, 32g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $6.76 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de oțet balsamic, piper, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Mahimahi cu sos de vin alb cu ierburi, Mahimahi cu sos de vin alb cu ierburi, și Somon cu vin roșu-sos Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați peștele cu sare și piper.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pește și ceapă; gatiti 3 minute. Întoarceți peștele. Se amestecă vinul, oțetul și caperele; gatiti 3 minute.
Scoateți peștele din tigaie. Gatiti amestecul de vin inca 3 minute sau pana se reduce la 1/2 cana.
Serviți sosul cu pește; se presara cu patrunjel.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio