Mahimahi cu Curry verde Thailandez

Rețeta Mahimahi cu Curry verde Thailandez ar putea satisface pofta ta indiană în jur 20 minute. O porție conține 769 calorii, 40g de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $7.89 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Un amestec de zahăr, orez, mahimahi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Pastă De Curry Verde Thailandez De Casă (Și Un Curry Verde Thailandez Ușor), Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos, și Thai Veg Green Curry , cum se face Thai Veg Green Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mare (450 până la 550).
2/3 cană pură de frunze de busuioc, 1 cutie de lapte de cocos și pasta de curry într-un blender. Gatiti amestecul intr-o cratita la foc mediu-mare, amestecand, pana la bule, 2 pana la 3 minute.
Adăugați laptele de cocos rămas, 1/2 cană de apă, sosul de pește și zahărul. Gatiti sosul la fierbere mica pana se ingroasa, 10 minute.
Înveliți peștele cu 3 până la 4 linguri. sos. Se acoperă ardeii cu aproximativ 2 linguri. sos.
Grătar de gătit cu ulei, folosind clești și un teanc de prosoape de hârtie unse. Ardei la grătar, acoperiți, întorcându-se o dată, până se rumenesc, 4 până la 5 minute.
Transferați pe o farfurie. Pește la grătar, acoperit, întorcându-se o dată, până când este gătit, 3 până la 5 minute. Cu o spatulă largă, transferați cu atenție pe o altă farfurie.
Puneți orezul pe un platou mare și acoperiți cu pește. Tăiați subțire busuiocul rămas. Puneți jumătate de sos peste pește, acoperiți cu ardei și presărați busuioc.
Se servește cu pene de var și mai mult sos.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.