Mahi Mahi în stil grecesc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 446 calorii, 34G de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru $6.57 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați fileul mahimahi, feta, menta și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma menta, puteți urma acest fel principal cu Brownies De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Mahi Mahi În Stil Grecesc, Mahi Mahi La Cuptor În Stil Thailandez - 4 Puncte, și Mahi-mahi la grătar în stil Yucatecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Aruncați roșiile cu2 linguri ulei, oțet și 1/2 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Oțet
Sare
Ulei De Gătit
3
Tapetați o tigaie pentru pui de carne sau o tigaie mică cu 4 fețe cu folie sau hârtie pergament și folie ușor de ulei. Puneți peștele, părțile pielii în jos, pe tigaie și condimentați cu 1/4 linguriță fiecare de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Tigaie Pentru Pui
Folie De Aluminiu
Tigaie
4
Bateți împreună maioneză, feta, ierburi și suc de lămâie și întindeți peste pește. Puneți 2 felii de lămâie (ușor suprapuse) în centrul fiecărui file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Maioneză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ierburi
Lămâie
Brânză Feta
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Stropiți felii de lămâie cu restul de 2 lingurițe de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
Ulei De Gătit
6
Prăjiți peștele la 8 inci de la căldură până când este gătit, 14 până la 16 minute. Dacă acoperiți maro înainte ca peștele să fie gătit, acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
7
Serviți pește cu roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Pește
1
orzo prăjit cu șofran și fenicul
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Fenicul
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
2
Pe porție: 377,36 kcal calorii,
3
9% calorii din grăsimi, 20,90 g grăsimi, 3,07 g grăsimi saturate,
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.