Mahi Mahi La Grătar Cu Sos De Piper Prăjit Și Pesto De Coriandru
Mahi mahi la grătar cu sos de piper prăjit și Pesto de coriandru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 579 calorii, 68G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $14.05 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 56 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 85%. Mahi mahi la grătar cu piper roșu și Pesto de coriandru, Cina În Seara Asta: Mahi Mahi Cu Pesto De Coriandru, și Cina in seara asta: Mahi Mahi cu sos de coriandru sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Așezați vinul și șalota într-o cratiță la foc mediu-mare. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți focul la mediu-scăzut și reduceți lichidul cu aproximativ jumătate, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
4
Așezați parmezanul, usturoiul și nucile într-un robot de bucătărie; procesați până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Adăugați uleiul de măsline, coriandrul și 1/8 linguriță de piper negru; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Kg Tortillas De Maíz
6
Scoateți pesto-ul de coriandru din robotul de bucătărie și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Puneți ardeii roșii în robotul de bucătărie, turnați reducerea vinului și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Reducere
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
8
Se toarnă întregul amestec înapoi în cratiță și se fierbe la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți sosul timp de 4 minute. Între timp, condimentați ambele părți ale fileurilor mahi mahi cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri Mahi Mahi
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Gatiti mahi mahi pe gratarul preincalzit pana cand pestele este auriu si fulgi usor cu o furculita, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mahi Mahi
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
10
Bateți untul, 1/8 linguriță de piper negru și 1/4 linguriță de sare în sosul de ardei roșu până se omogenizează. Puneți sosul de ardei roșu pe fundul farfuriei de servire, aranjați peștele pe sos și acoperiți cu pesto de coriandru pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Kg Tortillas De Maíz
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.