Mahi-Mahi la grătar cu Salsan de fasole neagră este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 8.15 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 467 calorii, 47G de proteine, și 16g de grăsime. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 3 ore și 22 de minute. Dacă aveți la îndemână miere, suc de lămâie, ketchup și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Mahi mahi ars cu Salsa de Mango-ananas la grătar, orez verde și fasole neagră, Mahi Mahi La Grătar Cu Salsa De Avocado-Chile, și Teriyaki mahi mahi la grătar cu Salsa de Mango sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați sosul de soia, sucul de portocale, ketchup-ul, mierea, sucul de lămâie, usturoiul, busuiocul, oregano și piperul într-un castron mic și bateți până când mierea se dizolvă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Avocado Hass Ușor Piure
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Se toarnă marinada într-o pungă de plastic resigilabilă cu fileurile de pește și se marinează la frigider timp de 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
4
Aruncați roșiile, ceapa verde, fasolea neagră, coriandrul, jalapeno și sucul de lămâie într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Avocado Hass Ușor Piure
Ghimbir întreg, Zdrobit
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați puțină sare după gust și puneți deoparte pentru a lăsa aromele să se dezvolte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Ungeți grătarele cu ulei de canola pentru a preveni lipirea. Dacă utilizați un grătar pe gaz, preîncălziți grătarul la mare. Grătiți peștele timp de 5 până la 6 minute pe o parte, rotind cu atenție folosind un strungar suficient de mare pentru a susține întreaga bucată de pește, până se rumeneste, ferm și fulgios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Se servește cu salsa de fasole neagră și pene de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
Dientes De Ajo
8
Variație interioară: pentru a găti pe o tigaie pentru grătar pe plită, încălziți tigaia pentru grătar la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
9
Scoateți peștele din marinată și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
10
Ungeți ambele părți ale peștelui cu ulei și așezați-le pe tigaia fierbinte pentru grătar. Ungerea peștelui în loc de tigaie va limita cantitatea de fum. Gatiti timp de 5 pana la 6 minute pe fiecare parte.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gifft de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.