Mahi Mahi La Grătar Cu Avocado-Salsa Chile

Mahi Mahi La Grătar Cu Avocado-Salsa Chile
Reteta Mahi Mahi la gratar cu Avocado - Chile Salsan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 268 calorii, 33g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 6,43 USD pe porție. Funcționează bine ca un curs principal scump pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, suc de lime, serrano chile și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mahi-Mahi la grătar cu salsa de Avocado-pepene galben, Mahi Mahi La Grătar Cu Salsa De Avocado, și Mahi mahi la grătar cu Chile verde-bulion de lapte de cocos.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mare, nereactiv (sticlă, oțel inoxidabil sau ceramică glazurată) și amestecați ușor cu o lingură. Pune deoparte. Puteți pregăti această salsa până la câteva ore înainte de servire și păstrați-o la frigider într-un recipient acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un vas adânc, nereactiv (sticlă, oțel inoxidabil sau ceramică glazurată), marinați peștele cu celelalte ingrediente timp de 20-30 de minute înainte de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Grătați peste cărbuni sau pe un grătar sau gătiți sub un pui de carne timp de 6-8 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Serviți peștele cu salsa deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Revista