Mahi Mahi

Mahi Mahi este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă face 1 porții cu 2137 calorii, 47G de proteine, și 206g de grăsime fiecare. Pentru $10.78 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de smântână, condimente de fierbere a crabului, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Crustă de nuci de Macadamia pentru pește-Mahi Mahi, somon, pește-spadă, Roughy portocaliu, Tacos de pește Mahi Mahi cu Slaw Chipotle și sos de ananas prăjit, și Pesto Crusted Mahi-Mahi cu roșii Blistered și sos de unt de lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. aduceți la fierbere o oală medie cu apă sărată.
Într-o cratiță mică, reduceți crema la foc mediu până când se îngroașă sau acoperă spatele unei linguri.
Adăugați condimentul de fierbere a crabului și condimentul Cajun. Când apa fierbe, adăugați crabul și gătiți, aproximativ 4 până la 5 minute.
Scoateți crabul și lăsați să se răcească. Alegeți carnea de crab din cochilii și adăugați-o în cremă. Păstrați cald.
Umpleți o tigaie medie cu aproximativ 1 inch de apă sărată sau suficient pentru a acoperi sparanghelul.
Încălziți apa la foc mediu, adăugați sparanghelul și gătiți încet până când sparanghelul este flexibil. Apoi plonjați într-un castron cu apă cu gheață timp de aproximativ 2 până la 3 minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mare. Condimentează peștele cu sare și piper.
Așezați peștele în tigaia fierbinte și gătiți pe ambele părți până se rumenesc, aproximativ 3 până la 4 minute.
Se introduce la cuptor pentru a găti, aproximativ 5 până la 6 minute.
Pentru a servi, lingurați 1/2 din cremă pe o farfurie caldă.
Așezați peștele deasupra și lingurați restul de cremă peste pește.
Se servește cu sparanghel și se acoperă cu ardeii și scallions.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.