Magnolia Dantela Trompete
Magnolia Dantela trâmbițe ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 30. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 224 calorii, 1g de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați lapte, albus de ou, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Trompete din dantelă Magnolia cu umplutură de brânză cremă de ciocolată, Saut trâmbițe negre cu sparanghel și lămâie, și Gatiti cartea: trâmbițe Negre și porumb dulce în sos de cremă de tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Aliniați o foaie de prăjituri cu folie; ungeți bine folia.
Faceți prăjiturile: într-o cratiță medie, combinați zahărul, untul și siropul de porumb. Gatiti amestecul la foc mic pana se topeste untul; scoateți de pe foc.
Amestecați făina și ghimbirul într-un bol.
Se adaugă în amestecul de unt, amestecând bine. Se amestecă lichiorul, dacă se dorește. Aruncați aluatul cu lingurițe rotunjite, la 3 până la 4 centimetri distanță, pe foaia de prăjituri pregătită. (
Coaceți doar 2 sau 3 fursecuri simultan; trebuie să formați conurile rapid înainte de a se răci.)
Coaceți până când cookie-urile se răspândesc și sunt Bulbuc și maro auriu, 9 până la 10 minute.
Lucrând rapid, ridicați ușor fiecare cookie de pe foaie cu o spatulă și înfășurați mânerul uns de o lingură de lemn. (Dacă un cookie devine prea fragil pentru a se rostogoli, reveniți la cuptor timp de 1 minut.) Odată setat, glisați cookie-ul de pe mâner și răciți-l pe un suport de sârmă.
Faceți umplutura: folosind un mixer, cremați scurtarea și untul într-un bol.
Adăugați zahărul și bateți bine.
Adăugați albusul de ou și vanilia; bate bine.
Adăugați laptele fierbinte, 1 lingură la un moment dat și bateți până la crem.
Răzuiește într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de stea și umple prăjiturile.
Fotografie de Miki Duisterhof