Magnolia Dantela Trompete

Magnolia Dantela Trompete
Magnolia Dantela trâmbițe ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 224 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr, zahăr, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Magnolia Dantela Trompete, Trompete din dantelă Magnolia cu umplutură de brânză cremă de ciocolată, și Saut trâmbițe negre cu sparanghel și lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aliniați o foaie de cookie cu folie. Ungeți ușor folia; puneți deoparte (dacă nu ungeți folia, prăjiturile se vor lipi și se vor strica).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Într-o cratiță medie combinați zahărul, untul și siropul. Gatiti amestecul la foc mic pana se topeste untul; scoateți de pe foc. Se amestecă împreună făina și ghimbirul; adăugați amestecul uscat în amestecul de unt, amestecând bine. Se amestecă crema irlandeză, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă IrlandezăCremă Irlandeză
UntUnt
GhimbirGhimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Aruncați aluatul cu lingurițe rotunjite la 3 până la 4 centimetri distanță pe foaia de prăjituri pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți doar 2 sau 3 fursecuri simultan, deoarece trebuie să lucrați rapid pentru a forma conurile înainte ca acestea să se răcească și să devină fragile.*
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 9 până la 10 minute sau până se rumenesc și se rumenesc. Răsturnați rapid cookie-urile pe o altă foaie de cookie și înfășurați fiecare cookie în jurul mânerului uns de o lingură de lemn sau un con de metal. Când cookie-ul este setat, glisați cookie-ul de pe lingură sau con; se răcește pe un suport de sârmă. Umpleți cookie-urile cu umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Lingura De LemnLingura De Lemn
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
1
Așezați cookie-urile neumplute într-un singur strat într-un recipient etanș; capac. Păstrați la temperatura camerei într-un loc răcoros și uscat timp de până la 3 zile sau congelați prăjiturile neumplute timp de până la 3 luni. Dezghețați cookie-urile și umpleți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
2
* Dacă cookie-ul devine prea fragil pentru a se rostogoli, rulați înapoi în cuptor timp de un minut pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Crema împreună scurtarea și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
CremăCremă
4
Adăugați zahărul și bateți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
5
Adăugați albusul de ou și vanilia; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
6
Adăugați lapte fierbinte, 1 lingură la un moment dat și bateți până la crem. Pune în tub de patiserie cu vârful stele și umple cookie-uri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
LapteLapte
DificultateGreu
Gata În19 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista