Magnolia Dantela Trompete
Magnolia Dantela trâmbițe ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 224 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr, zahăr, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Magnolia Dantela Trompete, Trompete din dantelă Magnolia cu umplutură de brânză cremă de ciocolată, și Saut trâmbițe negre cu sparanghel și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Aliniați o foaie de cookie cu folie. Ungeți ușor folia; puneți deoparte (dacă nu ungeți folia, prăjiturile se vor lipi și se vor strica).
Într-o cratiță medie combinați zahărul, untul și siropul. Gatiti amestecul la foc mic pana se topeste untul; scoateți de pe foc. Se amestecă împreună făina și ghimbirul; adăugați amestecul uscat în amestecul de unt, amestecând bine. Se amestecă crema irlandeză, dacă se dorește.
Aruncați aluatul cu lingurițe rotunjite la 3 până la 4 centimetri distanță pe foaia de prăjituri pregătită.
Coaceți doar 2 sau 3 fursecuri simultan, deoarece trebuie să lucrați rapid pentru a forma conurile înainte ca acestea să se răcească și să devină fragile.*
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 9 până la 10 minute sau până se rumenesc și se rumenesc. Răsturnați rapid cookie-urile pe o altă foaie de cookie și înfășurați fiecare cookie în jurul mânerului uns de o lingură de lemn sau un con de metal. Când cookie-ul este setat, glisați cookie-ul de pe lingură sau con; se răcește pe un suport de sârmă. Umpleți cookie-urile cu umplutură.
Așezați cookie-urile neumplute într-un singur strat într-un recipient etanș; capac. Păstrați la temperatura camerei într-un loc răcoros și uscat timp de până la 3 zile sau congelați prăjiturile neumplute timp de până la 3 luni. Dezghețați cookie-urile și umpleți-le.
* Dacă cookie-ul devine prea fragil pentru a se rostogoli, rulați înapoi în cuptor timp de un minut pentru a se înmuia.
Crema împreună scurtarea și untul.
Adăugați zahărul și bateți bine.
Adăugați albusul de ou și vanilia; bate bine.
Adăugați lapte fierbinte, 1 lingură la un moment dat și bateți până la crem. Pune în tub de patiserie cu vârful stele și umple cookie-uri.