Mafalda cu usturoi prăjit cremos
Mafalda cu usturoi prăjit cremos ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 5. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 228 calorii. Un amestec de oțet balsamic, pătrunjel, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cremă Prăjită Cu Usturoi Și Parmezan, Chiftele De Usturoi Prăjite Ușor Cremoase, și Paste Cremoase Prăjite Cu Usturoi Și Ciuperci.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Tăiați o felie de 1/4 inch din partea de sus a fiecărui bulb de usturoi pentru a expune cuișoarele.
Așezați partea tăiată în sus pe bucata de folie.
Stropiți 2 lingurițe de ulei de măsline peste fiecare bulb de usturoi. Înfășurați bine folia în jurul fiecărui bec.
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când usturoiul este fraged când este străpuns cu furculița.
Scoateți usturoiul din bulbi strângând de jos.
Între timp, gătiți și scurgeți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet. Păstrați cald.
În cratița de 1 litru, amestecați usturoiul prăjit, jumătate și jumătate, oțetul, sarea și piperul. Gatiti la foc foarte mic doar pana se incalzeste. Se amestecă ardeiul gras și pătrunjelul. Într-un castron mare de servire, aruncați sosul de usturoi cu paste.