Mafalda cu usturoi prăjit cremos

Mafalda cu usturoi prăjit cremos
Mafalda cu usturoi prăjit cremos ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 5. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 228 calorii. Un amestec de oțet balsamic, pătrunjel, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cremă Prăjită Cu Usturoi Și Parmezan, Chiftele De Usturoi Prăjite Ușor Cremoase, și Paste Cremoase Prăjite Cu Usturoi Și Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați o felie de 1/4 inch din partea de sus a fiecărui bulb de usturoi pentru a expune cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Așezați partea tăiată în sus pe bucata de folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Stropiți 2 lingurițe de ulei de măsline peste fiecare bulb de usturoi. Înfășurați bine folia în jurul fiecărui bec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când usturoiul este fraged când este străpuns cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți usturoiul din bulbi strângând de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Între timp, gătiți și scurgeți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
8
În cratița de 1 litru, amestecați usturoiul prăjit, jumătate și jumătate, oțetul, sarea și piperul. Gatiti la foc foarte mic doar pana se incalzeste. Se amestecă ardeiul gras și pătrunjelul. Într-un castron mare de servire, aruncați sosul de usturoi cu paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții5
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista