Maestru pentru Cheesecake bogat și cremos
Master pentru Cheesecake bogat și cremos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 443 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână, cremă de brânză, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Maestrul fiarei prăjite cu ceapă crocantă și sos cremos de hrean, Baruri Bogate De Cheesecake, și Cheesecake Bogat În Caramel.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și încălziți cuptorul la 325 de grade.
Periați interiorul unei tigaie cu arc de 9 inci cu unt.
Adăugați firimituri la alegere și înclinați tigaia în toate direcțiile pentru a acoperi uniform sau căptușiți laturile tigaiei cu degetele. Rupeți două benzi lungi de folie rezistentă, suprapuneți într-un model încrucișat și așezați tigaia în mijloc. Aduceți părțile laterale, sertizând în jurul vârfului exterior al tigaiei și formând o etanșare strânsă. Puneți-l într-o tigaie suficient de mare pentru a-l ține.
Bateți crema de brânză cu un mixer electric până se omogenizează. Adăugați treptat zahăr și bateți la viteză medie până se încorporează complet. Răsturnați părțile laterale ale bolului și bateți din nou până se omogenizează.
Adăugați ouă, pe rând, răzuind vasul după fiecare adăugare pentru a asigura un aluat cremos. Bateți încet în vanilie, apoi smântână și smântână. (Între timp, aduceți fierbătorul de ceai cu apă la fierbere, apoi opriți focul.)
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită. Puneți tigaia pe grătarul cuptorului și turnați suficientă apă clocotită pentru a ajunge la jumătatea părții laterale a tigaiei cu formă de arc.
Coaceți până când perimetrul tortului este setat, dar centrul încă se agită, aproximativ 40 de minute (unele variații de aromă vor dura mai mult). Opriți focul și lăsați ușa cuptorului întredeschisă; lăsați cheesecake-ul să stea în cuptor, astfel încât căldura reziduală să continue să o gătească, aproximativ 30 de minute.
Scoateți tigaia din apă; așezat pe un suport de sârmă.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei. Acoperiți și refrigerați până când este bine răcit, aproximativ 3 ore (poate fi refrigerat până la 4 zile). Rulați un cuțit ascuțit în jurul marginii tigaiei, slăbiți sidingul arcului și serviți.