Maestru pentru Cheesecake bogat și cremos

Maestru pentru Cheesecake bogat și cremos
Master pentru Cheesecake bogat și cremos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 443 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână, cremă de brânză, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Maestrul fiarei prăjite cu ceapă crocantă și sos cremos de hrean, Baruri Bogate De Cheesecake, și Cheesecake Bogat În Caramel.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și încălziți cuptorul la 325 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Periați interiorul unei tigaie cu arc de 9 inci cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
3
Adăugați firimituri la alegere și înclinați tigaia în toate direcțiile pentru a acoperi uniform sau căptușiți laturile tigaiei cu degetele. Rupeți două benzi lungi de folie rezistentă, suprapuneți într-un model încrucișat și așezați tigaia în mijloc. Aduceți părțile laterale, sertizând în jurul vârfului exterior al tigaiei și formând o etanșare strânsă. Puneți-l într-o tigaie suficient de mare pentru a-l ține.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Bateți crema de brânză cu un mixer electric până se omogenizează. Adăugați treptat zahăr și bateți la viteză medie până se încorporează complet. Răsturnați părțile laterale ale bolului și bateți din nou până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați ouă, pe rând, răzuind vasul după fiecare adăugare pentru a asigura un aluat cremos. Bateți încet în vanilie, apoi smântână și smântână. (Între timp, aduceți fierbătorul de ceai cu apă la fierbere, apoi opriți focul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită. Puneți tigaia pe grătarul cuptorului și turnați suficientă apă clocotită pentru a ajunge la jumătatea părții laterale a tigaiei cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Coaceți până când perimetrul tortului este setat, dar centrul încă se agită, aproximativ 40 de minute (unele variații de aromă vor dura mai mult). Opriți focul și lăsați ușa cuptorului întredeschisă; lăsați cheesecake-ul să stea în cuptor, astfel încât căldura reziduală să continue să o gătească, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți tigaia din apă; așezat pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Se lasă să se răcească la temperatura camerei. Acoperiți și refrigerați până când este bine răcit, aproximativ 3 ore (poate fi refrigerat până la 4 zile). Rulați un cuțit ascuțit în jurul marginii tigaiei, slăbiți sidingul arcului și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista