Madras Fisherman ' s Curry

Reteta Madras Fisherman ' s Curry este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 261 calorii. Pentru $ 4.96 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, crenguțe de coriandru, sare grosieră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Madras Nucă De Cocos Curry, Curry De Vită Madras, și Fisherman ' s curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o ceașcă mică se amestecă împreună sare și turmeric și se presară pe ambele părți ale fileurilor portocalii.
Lăsați fileurile să stea la temperatura camerei răcoroase, acoperite lejer cu folie de plastic, 10 minute.
Cu un mortar și pistil sau într-o râșniță electrică de cafea/condimente măcinați grosier semințele de muștar. Tăiați grosolan ceapa și, purtând mănuși de protecție, tocați serranos. Într-un robot de bucătărie se macină grosolan ceapa, serranos, coriandru și nucă de cocos, răzuind ocazional partea. Într-un castron dizolvați concentratul de tamarind în apă, amestecând.
Într-o tigaie grea de 10 până la 12 inci, încălziți uleiul la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumați și gătiți semințele de muștar aproximativ 30 de secunde. Se amestecă amestecul de ceapă și se gătește, amestecând, până se parfumează, 6 până la 8 minute.
Adăugați fileuri și gătiți 1 minut pe fiecare parte.
Adăugați amestecul de tamarind și gătiți, amestecând ușor ocazional, până când peștele este doar gătit, 6 până la 8 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.