Madras Fisherman ' s Curry

Madras Fisherman ' s Curry
Reteta Madras Fisherman ' s Curry este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 261 calorii. Pentru $ 4.96 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, crenguțe de coriandru, sare grosieră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Madras Nucă De Cocos Curry, Curry De Vită Madras, și Fisherman ' s curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o ceașcă mică se amestecă împreună sare și turmeric și se presară pe ambele părți ale fileurilor portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orange RoughyOrange Roughy
TurmericTurmeric
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Lăsați fileurile să stea la temperatura camerei răcoroase, acoperite lejer cu folie de plastic, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3
Cu un mortar și pistil sau într-o râșniță electrică de cafea/condimente măcinați grosier semințele de muștar. Tăiați grosolan ceapa și, purtând mănuși de protecție, tocați serranos. Într-un robot de bucătărie se macină grosolan ceapa, serranos, coriandru și nucă de cocos, răzuind ocazional partea. Într-un castron dizolvați concentratul de tamarind în apă, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De TamarindPastă De Tamarind
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Într-o tigaie grea de 10 până la 12 inci, încălziți uleiul la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumați și gătiți semințele de muștar aproximativ 30 de secunde. Se amestecă amestecul de ceapă și se gătește, amestecând, până se parfumează, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați fileuri și gătiți 1 minut pe fiecare parte.
6
Adăugați amestecul de tamarind și gătiți, amestecând ușor ocazional, până când peștele este doar gătit, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamarindTamarind
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista