Madras creveți Molahu Veritadu Curry în sos de piper negru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții Madras Molahu Veritadu Curry în sos de piper negru. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $3.93 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 242 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pasta de roșii, căței de usturoi, semințe de coriandru măcinate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Frigarui de creveti Curry la gratar cu ceapa la gratar si sos de ardei rosu, Madras Nucă De Cocos Curry, și Madras Fisherman ' s Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați semințele de muștar; acoperiți tigaia și gătiți 2 minute sau până când semințele nu mai apar. Descoperă pan. Se amestecă ceapa și următoarele 5 ingrediente (ceapa prin usturoi) și se fierbe timp de 5 minute sau până când ceapa este aurie, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Muștar
Usturoi
Ceapă
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Reduceți căldura și amestecați bulionul, pasta de roșii, sucul și sarea. Gatiti pana se ingroasa (aproximativ 1 minut), amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Bulion
Suc
Sare
4
Adăugați creveți; gatiti 4 minute sau pana cand crevetii sunt gata.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.