Madeleines
Madeleines ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 70 de calorii. Această rețetă servește 36. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, vanilie, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Madeleines, Madeleines, și Madeleines.
Instrucțiuni
Setați rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ungeți formele cu puțin unt topit.
Cernem împreună făina, praful de copt și sarea.
Bateți ouăle într-un castron mare cu un mixer electric la viteză mare până când sunt ușoare și spumoase, aproximativ 30 de secunde cu un mixer în picioare sau 1 minut cu un handheld, apoi bateți în vanilie. Adăugați treptat zahăr granulat, bătând constant la viteză mare și continuați să bateți până când amestecul este triplat în volum, aproximativ 3 minute cu mixerul în picioare sau 5 minute cu handheld.
Cerneti amestecul de faina in 3 sau 4 loturi peste ou, pliant in fiecare lot pana se combina. Apoi pliați în coajă și 3/4 cană de unt topit.
Puneți o lingură rotunjită de aluat în fiecare matriță (vor fi pline de aproximativ două treimi) și coaceți în treimile superioare și inferioare ale cuptorului (2 tigăi se vor potrivi pe 1 raft), schimbând poziția tigăilor la jumătatea coacerii, până când sunt aurii în jurul marginilor și un tester introdus în centre iese curat, 10 până la 12 minute în total.
Inversați madeleinele pe un raft și praf părți festonate cu zahăr cofetari.