Madeleine De Ciocolată
Ciocolata Madeleines ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 92 calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de praf de copt, extract de vanillan, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 85 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Madeleine De Ciocolată, Madeleine Cu Ciocolată, și Madeleine Cu Zmeură De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Unt o tigaie Madeleine.
Cernem făina, cacao, praful de copt și sarea împreună. Pune deoparte.
Ungeți untul cu vanilia și zahărul.
Adăugați oul și gălbenușurile de ou, bătând pentru a amesteca. Se amestecă ingredientele uscate până când se combină doar, nu se amestecă prea mult.
Așezați o linguriță rotunjită de aluat în formele de coajă Madeleine pregătite.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 12 minute.
Scoateți din cuptor și răsturnați imediat pe o grătar pentru a se răci. După ce se răcește, se presară cu zahăr de cofetărie, dacă se dorește.