Macrou la grătar cu salată de portocale, ardei iute și Nasturel

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați macrou la grătar cu salată de portocale, ardei iute și Nasturel. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 632 calorii. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 50 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Dacă aveți boabe de piper, ardei iute, macrou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Macrou piperat, salată nouă de cartofi și Nasturel, Salată De Macrou Cu Portocale Șofran, și Salată afumată de macrou, portocale și cuscus.
Instrucțiuni
Zdrobiți fin boabele de piper și semințele de coriandru împreună folosind un pistil și mortar. Radeți coaja dintr-o jumătate de portocală și amestecați în amestecul de ardei cu jumătate de ardei iute tocat. Tăiați ușor pielea macroului și apăsați amestecul picant și piperat pe pește.
Pentru salată, segmentați portocalele. Mai întâi tăiați partea de sus și de jos de pe fiecare portocală, apoi tăiați coaja și orice miez alb folosind un cuțit mic și ascuțit. Ținând fiecare portocală peste un castron pentru a prinde tot sucul, tăiați fiecare parte a fiecărui segment pentru a-l elibera, apoi strângeți cojile pentru a elibera orice suc suplimentar. Măsurați 4 linguri din acest suc într-un castron mic și amestecați cu muștarul, mierea și ardeiul iute rămas.
Gratiți macroul, cu pielea în sus, timp de 4 minute sau până când este crocant și gătit. Între timp, împărțiți frunzele de salată între 4 farfurii și împrăștiați cu segmentele portocalii și șalota feliată.
Stropiți cu pansamentul de portocale cu ardei iute și acoperiți cu macrou la grătar.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Trandafir Spumant, Viognier
Pinot Grigio, Sparkling rosul și Viognier sunt alegeri excelente pentru macrou. Peștele puternic aromat, gras, cum ar fi macroul, se împerechează bine cu aceste vinuri albe crocante și vin spumant, chiar și cu rosul. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.