Macrou la grătar cu glazură dulce de soia

Macrou la grătar cu glazură dulce de soia
Macrou la grătar cu glazură de soia dulce ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 699 calorii, 71G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 7,18 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână zahăr muscovado, sos de soia, ardei iute și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la BBC Good Food are 74 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Miere, soia și bere macrou fript cu glazură de susan-var, Bok Choy la grătar cu glazură dulce de soia, și Spate pentru copii la grătar cu glazură dulce de soia.

Instrucțiuni

1
Scorați fileurile de macrou de câteva ori pe piele, apoi puneți-le într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De MacrouFile De Macrou
2
Se presara cu coaja de tei și suc, și se lasă la marinat timp de 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
3
Așezați toate ingredientele sosului într-o tigaie mică cu un strop de apă și aduceți treptat la foc mic. Gatiti 5 minute pentru a se ingrosa usor, apoi scoateti de pe foc si dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Întoarceți grătarul la cea mai înaltă setare și așezați macroul pe o tavă de copt unsă, cu pielea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacrouMacrou
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Presărați fileurile cu uleiul de măsline și puțină sare de mare, apoi grătiți timp de 5 minute până când carnea este opacă și gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Împărțiți bok choi între farfurii, așezați 2 file de macrou deasupra, stropiți cu sosul și serviți cu o pană de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De MacrouFile De Macrou
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată

Vin recomandat: Pinot Grigio, Trandafir Spumant, Viognier

Pinot Grigio, Sparkling rosul și Viognier sunt alegeri excelente pentru macrou. Peștele puternic aromat, gras, cum ar fi macroul, se împerechează bine cu aceste vinuri albe crocante și vin spumant, chiar și cu rosul. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate45
Revista