Macrou Cu Salsa De Lamaie
Rețeta macrou cu Salsa de lămâie ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 2 ore și 26 de minute. Pentru $13.37 pe portie, această rețetă acoperă 67% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 2429 calorii, 122G de proteine, și 104G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână mâncarea mea, măslinele, revista alimentară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma crusta de plăcintă, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Crustă De Zahăr Și Condimente ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Încercați Macrou prăjit cu salsa portocalie, Macrou la grătar cu Caper Sicilian-Salsa de roșii, și Macrou de primăvară cu struguri acri și Salsa de șofran pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.